Uusimmat

Roccat julkaisi mekaaniset Vulcan-pelinäppäimistöt

07.06.2018 18:22 Muropaketin toimitus

Uudet Vulcan-näppäimistöt saavat ensimmäisenä mallina käyttöönsä Roccatin itse valmistamat, uudet Titan-kytkimet. Vulcan-pelinäppäimistöistä tulee saataville kolme versiota, joiden varustelutaso poikkeaa toisistaan.

Roccat liittyi niiden valmistajien joukkoon, jotka kehittivät oman mekaanisen kytkimen näppäimistöjä varten. Aiemmin Cherry MX -kytkimiä käyttäneenä Roccat kehitti oman mekaanisen Titan-kytkimen. Kytkimessä aktivointipiste on 1,8 millimetrissä ja kokonaismatka on 3,6 millimetriä. Kytkimet tekevät debyyttinsä Vulcan-näppäimistöissä.

Vulcan-näppäimistössä on alumiinirunko ja itse kytkimet itsessään jäävät huomattavasti koholle alustasta. Kytkinkotelot ovat LED-valaistuja, jolloin kytkimet valaisevat selvästi myös ympäristöään näppäinhatun lisäksi. Näppäinhatut on pidetty matalina, jolloin näppäimistön kokonaiskorkeus ei nouse 32 millimetrin yläpuolelle. Ulkomitat kokonaisuudessaan ovat 462 x 160 x 32 millimetriä. Vulcan 120 Aimo -malli on leveämpi sen mukana toimitettavan, irroitettavan, rannetuen myötä.

Vulcan 80 -näppäimistö on kolmikon pelkistetyin malli. Kytkinkoteloiden LED-valot ovat siniset, eikä ylimääräisiä multimedianäppäimiä ole tarjolla. Vulcan 100 Aimo -näppäimistö on RGB LED -valaistu ja lisäksi siitä löytyy muutama multimedianäppäin sekä mediarulla. Vulcan 120 Aimo on käytännössä Vulcan 100 Aimo, mutta sen mukana toimitetaan erillinen rannetuki.

Mekaaniset Vulcan-pelinäppäimistöt tulevat saataville kolmannen vuosineljänneksen aikana. Suositushinnat menevät varustelun mukaan, ja hinnoiksi on määritetty 130, 150 ja 160 euroa.