Uusimmat

SilverStonelta Raven Z RVZ03-ARGB SFF -kotelo

23.10.2018 17:34 Muropaketin toimitus

Silverstonen uudessa 14-litraisessa kotelossa on kompaktiuden lisäksi panostettu ulkonäköön – ja erityisesti huomiota herättävään RGB-valaistukseen.

Silverstone Raven Z RVZ03-ARGB SFF -kotelo on mitoitettu mini-ITX -emolevyille. Näytönohjaimelle jää pituussunnassa tilaa 33 senttimetriä, ja se saa viedä enintään kaksi PCIe-laajennuspaikkaa. Kotelon varustukseen kuuluu PCIe-kaapeli näytönohjaimen kiinnittämiseksi sivuttain. Prosessoricoolerilla saa olla korkeutta enintään 83 millimetriä. Virtalähteen enimmäismitta on 15 senttimetriä.

Kotelon jäähdytykseen voi käyttää enintään kolmea 120 millimetrin tuuletinta, joista kaksi tulee esiasennettuina. Esiasennettujen tuulettimien suurin kierrosnopeus on 1500 RPM ja melutaso 18 desibeliä. Kiintolevyille on kotelossa kolme 2,5 tuuman kiinnityspaikkaa. I/O paneelista löytyy kaksi A-tyypin USB 3.1 -porttia ja 3,5 millimetrin ääniliitännät.

Kotelon etualan RGB-valaistusta on mahdollista hallita ohjelmiston avulla, kunhan emolevystä löytyy sopiva liitäntä. Kotelosta tulee saataville mattamusta ja valkoinen versio. Hintatietoa tai tarkempaa tietoa saatavuudesta ei ole vielä julkistettu.