Uusimmat

Televisioiden ja tietokonenäyttöjen hinnat halpenemassa – LG teki strategisen päätöksen

08.10.2022 11:31 Muropaketin toimitus

Pian markkinoilta saattaa löytyä edullisia OLED-näyttöjä. Ainakin alkuun ehkä vain yhdeltä valmistajalta.

LG Display aikoo tuoda markkinoille keskikokoisia sekä edullisia WOLED (White OLED) -paneeleja, jotka on tarkoitettu sekä televisioihin että pelinäyttöihin. LG:n strategisen liikkeen syynä on edessä oleva näyttöjen kysynnän lasku.

WOLED-paneelit ovat pienempiä ja edullisempia kuin nykyisten OLED-näyttöjen paneelit. Ensimmäinen uusista paneeleista on LG:n 27-tuumainen WOLED, jota voidaan käyttää televisiona tai tietokoneen näyttönä. Ennen lokakuun loppua tuotantoon saapuva näyttö tulee markkinoille vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.

LG aloittaa myös 32 tuuman WOLED-näytön valmistuksen tämän vuoden lopulla, ja se julkaistaan ​​joskus 27-tuumaisen mallin jälkeen. Toistaiseksi näyttöjen hintoja, resoluutioita tai virkistystaajuuksia ei ole tiedossa. Näyttöjen kuitenkin pitäisi olla edullisia.

Tulevat tuotteet poikkeavat LG:n nykyisistä keskikokoisista OLED-näytöistä, joissa käytetään JOLED-paneeleja. WOLED-paneelit eroavat JOLED-paneeleista siten, ne lähettävät valkoista valoa värillisten suodattimien läpi, eivätkä perinteiseen tapaan värillistä valoa RGB-lähettimien kautta.

LUE MYÖS: Tietokoneen päivittäjä saattaa päästä koville alennusmyynneille – näytöt ainakin vielä poikkeus