Uusimmat

Thermaltake esitteli Level 20 RGB -pelihiiren

20.08.2019 12:19 Muropaketin toimitus

Symmetrisesti muotoilussa pelihiiressä RGB-led-valaistus on pääroolissa. Konepellin alta löytyy kuitenkin Omronin mekaaniset kytkimet ja Pixartin PMW-3389 -anturi.

Thermaltaken oheislaitevalikoima laajeni pelihiiriin Level 20 RGB -pelihiiren myötä. Uudessa aluevaltauksessa RGB-led-valaistus on nimeä myötäillen vahvassa roolissa. Hiiressä ei ole kuitenkaan keskitytty pelkästään estetiikkaan, sillä hiirestä löytyy Pixartin optinen PMW-3389 -anturi, joka kykenee 16000 DPI:n tarkkuuteen.

Hiiri on muotoiltu symmetrisesti ja sen vuoksi se soveltuu oikea- ja vasenkätisille. Hiirestä löytyy kahdeksan ohjelmoitavaa näppäintä. Päänäppäimissä käytetään Omronin mekaanisia kytkimiä, joille luvataan 50 miljoonan painalluksen käyttöikää.

Hiiren hallinta tapahtuu iTAKE Gaming Engine -ohjelmalla, jolla säädetään asetukset ja valaistus. Mikäli kokoonpanosta löytyy Thermaltaken TT RGB Plus -yhteensopivia laitteita, on hiiren valaistus synkronoitavissa kyseisten laitteiden kanssa.

Level 20 RGB -pelihiiren toimitukset alkavat syyskuun aikana. Tässä vaiheessa Thermaltake ei paljastanut hiiren hinnoittelua.

Muropaketin uusimmat