UUSIMMAT

Thermaltaken Riing RGB -älypuhelinsovelluksella voi kontrolloida tuulettimen väriä

04.12.2016 14:03 | Muropaketin toimitus | 5

thermaltake-riing-rgb-04122016

Thermaltake on lanseeraannut uuden Riing RGB -älypuhelinsovelluksen, jolla voi kontrolloida pc:n tuulettimen ledien värejä.

Toistaiseksi sovellus tukee vain Thermaltaken Riing RGB Radiator Fan TT Premium Edition -tuulettimia, joita valmistetaan halkaisijaltaan 120 ja 140 millimetrin kokoisina. Väliin tarvitaan Riing Fan Hub. Sovelluksella voi kontrolloida maksimissaan 16 hubia, joista kukin voi ajaa kolmea tuuletinta. Yhteensä sovelluksella voi siis pistää kerralla 48 tuulettimen värit uusiksi.

Sovelluksen avulla tuulettimen ledien värit ja kirkkauden voi säätää haluamikseen. Ledit saa myös vaihtamaan väriään hitaasti, ottamaan satunnaisen värin tai välkkymään. Ledejä voi myös välkyttää ympäristön äänten tahdissa puhelimen mikrofonin avulla tai vaihtoehtoisesti puhelimella toistettavan äänen tahdissa.

Myös tuulettimen pyörimisvauhtia voi muokata ja sen tilaa tarkkailla kännykkäsovelluksesta.

Tuulettimia on jo aiemmin voinut kontrolloida pc-sovelluksella.

thermaltake

Keskustelu

Tuo sovellus on valitettavasti sellainen että pari kerta koittaa ja sitten jää käyttämättä.

Ei tälläisiä uutisia enää, jookos? Ihan hävettää miten jonneledejä tungetaan jokapaikkaan ja sitten niitä vielä pakkosyötetään Murossa.

On kyllä kamalan näköisiä nuo jonneledit ja varmasti jää kokeilun jälkeen turhaksi ominaisuudeksi tuokin app säätö vaikka alkuhuumassa tuntuisi kivalta. Itselläni ainakin kone tuolla syrjässä ja keskityn näytön katsomiseen enkä sen kotelon :D

Nää ledihommelit muutenki aivan turhia normaalikäyttäjillä ellei vie konettaan esille jonnekkin.

Muropaketin uusimmat