Uusi matalaprofiilinen Logitech G915 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö tuo mukanaan myös uudet kytkimet

15.08.2019 11:35 | Muropaketin toimitus

Logitech on julkaissut uuden lippulaivanäppäimistönsä. Mekaaninen Logitech G915 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö on matalaprofiilinen, langaton ja sisältää Logitech G:n uudet GL-kytkimet.

Langaton Logitech G915 LIGHTSPEED on valmistajan ensimmäinen malli jossa käytetään uusia GL-kytkimiä. Ne ovat tyypilliseen mekaaniseen kytkimeen verrattuna puolet kevyempiä. Painallusten mitaksi ilmoitetaan 1,5 millimetriä ja painallusvoimaksi 50 grammaa. GL-kytkimiä on saatavilla kolmea eri mallia, joita ovat GL Linear, GL Tactile ja GL Clicky. Perinteisen näppäimistöasettelun lisäksi pelinäppäimistöissä on viisi ohjelmoitavaa G-makropainiketta.

Mukana on luonnollisesti RGB-valaistus. Uutuusnäppäimistössä hyödynnetään LIGHTSYNC-värivaloja, jotka mahdollistavat näppäimistön valaistuksessa 16,8 miljoonan värivalikoiman käytön. Asetuksia voidaan muokata Logitech G HUB -peliohjelmistolla.

Logitech G915 -pelinäppäimistön käytetään valmistajan LIGHTSPEED-tekniikkaa langattomaan tiedonsiirtoon, ja se toimii viiveettömällä yhden millisekunnin päivitysnopeudella. Näppäimistön saa toimimaan myös Bluetooth-yhteydellä. Näppäimistön akunkestoksi kerrotaan 135 päivää keskimääräisellä kahdeksan tunnin käytöllä, RGB-valaistus pois kytkettynä. RGB-värivalaistusta käytettäessä näppäimistössä riittää virtaa täydellä latauksella yli 12 päiväksi.

Langattoman G915-mallin rinnalle tulee myös Langallinen Logitech G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistö. Se noudattaa samaa muotoilua kuin Logitech G915 -näppäimistö ja ominaisuudet ovat langattomuutta lukuunottamatta samat.

Logitech G915 LIGHTSPEED- ja Logitech G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistöt tulevat myyntiin elokuussa 249 ja 199 euron hintaan.