Uusimmat

Xbox One Scorpiosta tulossa kallein Microsoft-konsoli ikinä?

17.11.2016 11:33 Muropaketin toimitus

microsoft-xbox-one-scorpio-20160614

Espanjalaiselle LevelUp-sivustolle haastattelun antanut Xbox-pomo Phil Spencer maalailee kuvaa tulevasta Scorpiosta eliittikonsolina. Scorpiosta ei vielä tiedetä juuri mitään tarkkoja faktoja. Esimerkiksi julkaisuajankohdasta Microsoft on paljastanut sen sijoittuvan vain vuoden 2017 joulun tienoille.

Spencer kertoo haastattelussa, että Scorpio on alusta alkaen rakennettu premium-konsoliksi, joka maksaa selvästi enemmän kuin Xbox One S.

Scorpio on suunnattu vaativille käyttäjille, jotka vaativat ostamiltaan tuotteilta ehdottomasti parasta mahdollista. Spencerin mukaan yksittäisen tuotteen menestys markkinoilla ei kerro miten yrityksellä menee, vaan kyse on aina kokonaisen tuotelinjan menestyksestä kaikissa hintaluokissa.

Analyytikko Michael Patcher kommentoi jo aiemmin yli 399 dollarin hintalapun olevan Microsoftille ”itsemurha”. Kyseinen 399 dollaria on tällä hetkellä juuri julkaistun Playstation 4 Pro:n hinta. Alkuperäinen Xbox One maksoi aluksi peräti 499 dollaria, mutta pakettiin kuului myös Kinect-ohjain.

Muropaketin uusimmat