Uusimmat

Epicgear julkaisi kustomoitavan Morpha X -pelihiiren

23.03.2017 18:42 Muropaketin toimitus

Epicgear vie Morpha X -mallillaan pelihiirten kustoimoitavuutta askeleen eteenpäin. Käyttäjä voi itse päättää, käyttääkö optista sensoria vai lasersensoria. Kumpikin sensori on omana vaihdettavana yksikkönään. Lisäksi hiiren painikkeiden kytkimet voi vaihtaa.

Hiiren mukana toimitetaan Omronin EG Purple -kytkimet. Myyntipakkauksen varustus ei sisällä kaikkia optioita, vaan lasersensori ja EG Orange -kytkimet myydään erillisenä lisävarustepakettina, joka sisältää lisäksi valkoiset vaihtokuoret hiiren selkäpuolelle. Perusversiossa hiiren kuori on harmaa.

Hiiren optinen sensori kykenee 1200 DPI:n tarkkuuteen. Kiihtyvyyden sensori tunnistaa aina 50 G:n tasolle saakka. Lisävarusteisen lasersensorin tarkkuus on 8200 DPI ja se tunnistaa enintään 30 G:n kiihtyvyyden.

Hiiren mukana toimitetaan neljä viiden gramman lisäpainoa, joilla käyttökokemusta saa muokattua. Hiireen on sisäänrakennettu myös RGB LED-valaistus, jonka hallinta onnistuu valmistajan ohjelmistolla.

Morpha X -pelihiiren suositushinta on 129,99 dollaria. Euroopassa hinta noussee 130-140 euron tasolle. Lisävarustepaketin hinnoitteluun ei oteta kantaa, eikä saatavuutta ole vielä vahvistettu.