Uusimmat

MSI julkisti Z270 GODLIKE -emolevyn

29.05.2017 11:24 Muropaketin toimitus

MSI on julkistanut uuden emolevylippulaivan Gaming-tuotesarjaansa. Uutuus kulkee nimellä GODLIKE Z270, ja käyttää nimensä mukaisesti Intelin Z270-piirisarjaa. Uutuuksina emolevyssä on muun muassa Killer xTrend WiFi -reititin ja ASMedian 3142 USB 3.1 Gen2 -ohjain. Anandtechin mukaan kyseessä on lähes varmasti eATX-emolevy.

ASMedian mukaan uusi USB-ohjain nopeuttaa tiedonsiirtoa, mutta kuluttaa samalla puolet vähemmän virtaa kuin yhtiön edellinen USB-ohjain. Sisäisinä liitäntöinä uudessa emolevyssä on yksi USB 3.1 Gen2-liitäntä, kaksi USB 3.0 -liitäntää, ja kolme USB 2.0 -liitäntää, kolme MSI:n lämpörivalla varustettua M.2-liitäntää, neljä PCIe x16 -paikkaa sekä PCIe x1 -paikka.

Emolevyssä on MSI:n Audio Boost 4 Xtreme -ääniratkaisu joka sisältää täyssuojatut äänipiirit, ESS DAC -vahvistimen ja koodekin, joka sallii kahden äänilähdön käytön samaan aikaan. Killer xTrend WiFi -reititin sisältää sekä langattoman että RJ45-verkkoyhteyden, ja emolevyä voi käyttää myös WiFin kantaman laajentamiseen. Emolevyyn on sisällytetty myös RGB-LED-valaistus, joka on hallittavissa MSI:n Mystic Light Syncillä.