Uusimmat

Bruce Willisin aikamatkustusleffan kehuttu tv-versio jatkuu huhtikuussa 2. kauden jaksoin

31.03.2016 19:58 Aki Lehti

12 Monkeys -scifi-sarja oli viime vuoden yllättäjä. 

Terry Gilliamin ohjaamaan ja Bruce Willisin tähdittämään 12 apinaa -scifi-klassikkoon pohjautuvaa 12 Monkeys -sarjaa on tarkoitus tehdä 5 tuotantokautta, kertoo sen tuottaja Natalie Chaidez.

SyFy-kanavan aikuiseen makuun tehdyssä sarjassa post-apokalyptisestä tulevaisuudesta saapuva aikamatkustaja James Cole (Aaron Stanford) käyttää vaarallista ja testaamatonta menetelmää päästäkseen vuodesta 2043 tähän päivään. Hänen tehtävänään on selvittää, mistä suurta tuhoa aiheuttanut kulkutauti sai alkunsa sekä estää tuleva katastrofi. Hänen apunaan on virusasiantuntija tri Cassandra Railly (Amanda Schull), jonka on päätettävä rikkoako tekemänsä Hippokrateen vala pelastaakseen maailman.

Sarjan ovat luoneet Terry Matalas ja Travis Fickett. Se jatkuu Yhdysvalloissa 18. huhtikuuta 2. tuotantokauden jaksoin.

Suomessa 12 Monkeysin 1. kauden voi katsoa HBO Nordicilta ja eiköhän 2. kausikin sinne pian saada.

Tsekkaa trailerin alta myös webisodi ja uusi juliste.

12monkeystop

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat