Uusimmat

Guillermo del Toron suositun vampyyrisarjan 3. kaudesta julkaistiin traileri

22.06.2016 19:52 Aki Lehti

The Strain on edelleen kunnon kauhua.

Guillermo del Toron kirjoihin perustuvan The Strainin kolmas tuotantokausi alkaa Jenkeissä elokuun 28. päivä FX-kanavalla.

Kolmas kausi koostuu kymmenestä jaksosta ja sarjan showrunnerina toimii edelleen Lostista tuttu Carlton Cuse.

The Strain kertoo ympäri maailmaa leviävästä viruksesta, joka ei tapa uhrejaan tai muuta heitä zombeiksi. Sille altistuneet muuttuvat vampyyreiksi.

3. kaudella viranomaiset ovat hylänneet New Yorkin ja asukkaat joutuvat taistelemaan vampyyrivirusta vastaan omin avuin.

The Strainissa näyttelevät muun muassa Corey Stoll, David Bradley, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Natalie Brown, Miguel Gomez, Max Charles, Ruta Gedmintas, Rupert Penry-Jones, Samantha Mathis ja Joaquín Cosío.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat