Uusimmat

HBO Nordicin Paul Giamattin tähdittämä hittidraama jatkuu toisen kauden jaksoin

23.11.2016 19:35 Aki Lehti

Billions jatkuu helmikuussa.

Pohjoismaissa HBO Nordicilla pyörivä Showtime-kanavan hieno draamasarja Billions-jatkuu toisen tuotantokauden jaksoin helmikuun 20. päivä. Sen pääosissa nähdään Golden Globe- ja Emmy-palkitut Damian Lewis ja Paul Giamatti.

Billions on kuvaus tämän päivän amerikkalaisesta unelmasta, jonka ytimessä ovat voiton tavoittelu ja sen maksimointi.

Giamattin ja Lewisin ohella sarjassa esiintyvät Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile ja Condola Rashad.

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat