Uusimmat

Tältä näyttää uusi 24-tv-sarja

30.10.2016 10:51 Aki Lehti

24: Legacysta julkaistiin uusi traileri.

Jenkeissä Super Bowl -sunnuntaina 5. helmikuuta alkavan 24: Legacy -sarjan traileri esittelee uuden pääosaesittäjän. Alkuperäisen sarjan sankari Jack Bauer ei ole enää mukana, mutta häntä esittänyt Kiefer Sutherland on yksi uuden sarjan tuottajista.

24: Legacyn pääosassa nähdään Straight Outta Compton -leffasta tuttu Corey Hawkins sotilassankari Eric Carterina.

Hän päätyy pelastamaan maailman, eli yrittää estää suurimman koskaan Yhdysvaltoja kohdanneen terrori-iskun.

Alkuperäinen 24-sarja keräsi hurjat 73 Emmy-ehdokkuuta ja voitti parhaan draamasarjan palkinnon vuonna 2006. Sutherland oli ehdolla seitsemän kertaa parhaan miespääosan esittäjäksi ja voitti pystin kerran.

8 kautta kestänyt 24 sai jatkoa vuonna 2014 minisarja 24: Live Another Dayn muodossa.

Lähde: FOX

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat