Uusimmat

Terästyttö-sarjassa vierailevan Teräsmiehen rooliin löytyi näyttelijä

16.06.2016 20:14 Aki Lehti

Clark Kentiä ei esitä televisiossa Man of Steel -elokuvista tuttu Henry Cavil.

Kerroimme jo aiemmin itse Teräsmiehen vierailevan Supergirl-tv-sarjan 2. tuotantokaudella. Rooliin on kiinnitetty Tyler Hoechlin, joka nähdään kahdessa ensimmäisessä jaksossa.

Hoechlin on tuttu mies muun muassa ohjaaja Richard Linklaterin tuoreesta Everybody Wants Some! -elokuvasta, jota on kutsuttu ”henkiseksi jatko-osaksi” hänen Dazed and Confused -klassikolleen. Näyttelijä on nähty myös Road to Perdition- ja Hall Pass -elokuvissa ja Teen Wolf -sarjassa.

Supergirlin 1. tuotantokaudella Teris oli mukana nuorena poikana, mutta nyt nähdään aikuinen supersankari.

Supergirlin pääosaaa esittää Melissa Benoist, Whiplash-leffasta tuttu nainen. Tv-adaptaatiosta ovat vastuussa The Flashin ja Arrow´n parissa työskennellyt Greg Berlanti ja Chuck-, ja No Ordinary Family -sarjoista tuttu Ali Adler.

supermanactor

Lähde: CBM

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat