Uusimmat

The X-Files ei saa jatkoa vielä pitkään aikaan

17.05.2016 07:19 Tatu Junni

The X-Filesin tammikuussa nähty minisarja ”The Event Series” jäi pahasti kesken. Ikävä kyllä, emme saa vielä pitkään aikaan tietää, miten Mulderille ja Scullylle käy.

Salaiset kansiot pysyvät hyllyssä ainakin syksyyn 2017 asti, uutisoi viihdelehti Entertainment Weekly. The X-Filesille ei voida kuvata jatkoa, sillä David Duchovny ja Gillian Anderson ovat kiireisiä muiden projektiensa parissa.

Positiivinen uutinen on kuitenkin se, että Fox-kanava haluaa tehdä sarjalle jatkoa. Tavoitteena on, että uudet jaksot olisivat esityskunnossa joko syksyllä 2017 tai keväällä 2018. Vielä on epävarmaa, onko suunnitteilla toinen minisarja vai pidempikin tuotantokausi. Näyttelijöiden aikataulun tuntien veikkaamme ensimmäistä.

The X-Files – The Event Seriesin karvalakkiversio on julkaistu Suomessakin jo dvd-formaatissa. Blu-ray on luvassa myöhemmin kesällä, samoin bonusmateriaaleilla varusteltu dvd-boksi.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat