UUSIMMAT

Wachowskin sisarusten Netflix-scifisarja Sense8 saa toisen tuotantokauden [video]

13.08.2015 21:45 | Muropaketin toimitus

Kurkataanpa Netflixin Sense8-sarjan ensimmäisen kauden kulisseihin.‏

Netflix on vahvistanut, että sen alkuperäistuotantoa olevasta, Wachowskin sisarusten luomasta Sense8-scifisarjasta nähdään myös toinen kausi.

Nyt siitä julkaistu 30-minuuttinen Behind the scenes -video vie Sense8-fanit kulissien taakse seuraamaan ensimmäisen kauden kuvauksia.

Koko Behind the scenes -video löytyy Netflixistä.

Sense8-sarjan ovat luoneet Wachowskin sisarukset, joiden käsialaa ovat muun muassa Pilvikartasto ja Matrix-trilogia. Tekijäjoukkoon kuuluu heidän lisäkseen J. Michael Straczynski (Changeling, World War Z) ja Grant Hill (Matrix-trilogia, Pilvikartasto). Sense8 on tarina kahdeksasta ihmisestä eri puolilla maailmaa. Yllättäen heidän elämänsä yhdistyvät selittämättömällä tavalla ja he joutuvat yhdessä taistelemaan selviytymisestään.

Sarjan pääosakahdeksikkoa näyttelevät Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Miguel Angel Silvestre, Tina Desai, Doona Bae, Aml Ameen ja Max Riemelt. Muista näyttelijöistä tunnetuimpia ovat Daryl Hannah (Kill Bill) sekä Naveen Andrews (Lost). Kansainvälisen näyttelijäkaartin täydentävät Terrence Mann, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Adam Shapiro, Ness Bautista ja Joe Pantoliano.

Sarjan 12 ensimmäistä jaksoa on nyt katsottavissa Netflixissä 4K:na.

Lähde: Netflix