UUSIMMAT

Be Quiet! julkaisi päivitetyn Dark Base Pro 900 rev. 2 -kotelon

05.07.2018 18:35 | Muropaketin toimitus

Saksalaisyhtiö Be Quiet! päivitti kotelomallistonsa lippulaivan, minkä myötä kookas täystornikotelo sai muutaman uuden ominaisuuden.

Isossa kotelossa on edelleen tilaa E-ATX ja XL-ATX -emolevyille. Emolevypaikka on asenettavissa kuuteen eri kohtaan, jotta tuki löytyy eri standardeille. Kiintolevyille on myös reilusti tilaa, kun SSD-asemia saisi asennettua 14, kovalevyjä seitsemän, ja myös 5,25 asemapaikkoja on kotelossa kaksi.

Uusina yksityiskohtina koteloon on edellismalliin verrattuna lisätty virtalähteen oma lokero, joka on mahdollistanut lisää kiinnityspaikkoja 2,5 tuuman asemille ja 120 millimetrin tuulettimelle. Lisäksi käyttämättömät kiintolevypaikat saa nyt siistittyä peittämällä ne.

Jäähdytyksestä vastaa vakiovarustukseen kuuluvat kolme Silent Wing 3 140 mm -tuuletinta, joiden suurin mahdollinen kierrosnopeus on nostettu edellisen version 1000 RPM:stä 1600 RPM:ään. Koteloon kuuluu ohjain, jolla voi ohjata enintään kahdeksan PWM-tuulettimen toimintaa. Se mahdollistaa lisäksi tuulettimien jakamisen kahteen eri ryhmään, joiden nopeuksia voi hallita erikseen. Tuuletinpaikkoja kotelossa on yhteensä kymmenen. Isoimmillaan tilaa löytyy 420 millimetrin vesijäähylle.

Kotelossa on lisäksi uutta ääntä vaimentavien materiaalien käyttö kyljissä ja sivupaneelin lasi-ikkunassa on uudet mustat tyylittelyt.

Kotelon I/O-paneelissa on päivitetty edellisen mallin USB 2.0 -liitäntöjän tilalle yksi USB-C -liitäntä ja pikalatausta tukeva A-tyypin USB-liitäntä. Paneelista löytyvät lisäksi edelleen 3,5-millimetriset ääniliitännät, kaksi USB 3.0 -liitäntää ja langatonta latausta tukeva alusta, joka tukee Qi-standardia.

Uusitun kotelon mitat ovat 577 x 243 x 586 millimetriä ja painoa tulee 14,39 kiloa.

Kotelon uudet osat, kuten päivitetty sivupaneeli, virtalähteen lokeron muodostava taso ja kovalevypaikkojen suojat ovat tilattavissa myös erikseen. Koko Dark Base Pro rev. 2 maksaa 269 euroa.