Uusimmat

Illan elokuvana 2000-luvulle päivitetty Miami Vice [traileri]

03.10.2011 11:15 Muropaketin toimitus

80-luvun kokaiinicowboyt ovat mennyttä aikaa, mutta Miamin kiihkeä ilmapiiri, sen peitetehtävissä toimivat poliisit ja tiukalla asenteella mainetta niittänyt tv-sarja on nyt saatettu 2000-luvulle Michael Mannin ohjaamassa elokuvassa Miami Vice. Sub-kanava esittää toimintajännärin tänään kello 21.00.

Ricardo Tubbs (elokuvan Ray Oscar-voittaja Jamie Foxx, Merijalkaväen mies) on urbaani ja nokkela tyyliniekka. Hän asuu yhdessä bronxilaissyntyisen Trudyn kanssa (brittinäyttelijä Naomie Harris, 28 Days Later). Tällä kertaa heidän peitetehtävänään on kuljettaa huume-erä Etelä-Floridaan napatakseen kolmesta murhasta vastuussa olevan rikolliskoplan.

Sonny Crockett (Colin Farrell, S.W.A.T. ja The New World) on rosoinen ja karismaattinen hahmo, jolla on aina pilke silmäkulmassa kunnes – ollessaan tehtävässä floridalaisliigan tavarantoimittajan luona – hän ihastuu Isabellaan, ase- ja huumekauppiaan kiinalais-kuubalaiseen vaimoon (kiinalaisnäyttelijätär Gong Li, Punainen lyhty ja Memoirs of a Geisha).

Paras tapa uppoutua peitetehtävän rooliin on olla oma itsensä mutta kovaan ääneen ja kybällä. Jutun tärkeys ajaa kuitenkin Crockettin ja Tubbsin äärimmäisyyksiin, niin että rooli ja todellisuus alkavat sekoittua, poliisi ja konna ovat pian yksi ja sama.

 

Muropaketin uusimmat