Uusimmat

OnePlus 2 saa sormenjälkilukijan

29.06.2015 20:28 Pekko Lainiala

OnePlus 2:n hypetyskampanja saa jälleen jatkoa uuden ominaisuuden muodossa. Yhtiön keskustelupalstalle lisätyssä tiedotteessa vahvistetaan monien aikaisemmat arvailut oikeiksi; OnePlus 2 saa todellakin sormenjälkilukijan. Tiedotteessa puhutaan sormenjälkilukijoiden historiasta ja yhtiön omin sanoin he tahtoivat ensin odottaa, että lukijat saavuttivat tason, jossa niistä on oikeasti hyötyä eivätkä ne ole ainoastaan myyntivaltteja. Lisäksi OnePlus korostaa lukijaa turvallisuusominaisuutena.

OnePlus lupaa heidän sormenjälkilukijansa toimivan salamannopeasti säästäen ihmisten aikaa, jota normaalisti kulutetaan yhtiön laskelmien mukaan lukituskoodin näppäilyyn melkoinen määrä. Toistaiseksi OnePlus 2:n kampanjointi on tuottanut hyvää tulosta, koska yhtiöllä on ollut takataskussaan mielenkiintoisia ominaisuuksia. Tähän mennessä laitteesta tiedetään sen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, USB Type-C -liitin, 27.7.2015 tapahtuva VR-laseja hyödyntävä julkaisutilaisuus sekä nyt julki tullut sormenjälkilukija.

Nykyiset julkaistut ominaisuudet ovat vakuuttaneet eri sivustojen kommentoijat, mutta julkaisun lähestyessä kriittisemmät tiedot lähenevät auttamatta. Mielenkiintoista onkin nähdä esimerkiksi laitteen lopullinen hinta, vältytäänkö Snapdragon 810 -piirin ylikuumenemiselta ja myös se, minkä kokoisella näytöllä malli tuodaan markkinoille.

OnePlus keskustelupalsta, OnePlus 2: Fingerprint sensor