Uusimmat

Fractal Designilta Define Nano S -tornikotelo mini-ITX-kokoonpanoille

18.01.2016 19:52 Juha Kokkonen

definenanos_1

Fractal Design esitteli tänään uuden tornimallisen Define Nano S -kotelon, joka on tarkoitettu mini-ITX-kokoonpanoille. Valmistajan tavoitteena oli luoda äänenvaimennettu perinteisen mallinen kotelo, joka mahdollistaa täysikokoisten high-end-komponenttien käytön. Kotelon katossa on käytetty aiemmista Define-malleista tuttua ModuVent-levyä, jolla on mahdollista peittää katon ilmanottoaukot äänenvaimennuksen tehostamiseksi. Define Nano S:n ulkomitat ovat 203 x 344 x 412 mm (L x K x S) ja paino 4,6 kg.

Define Nano S tarjoaa kaikkiaan neljä levypaikkaa, joista kaksi on tarkoitettu sekä 2,5 että 3,5 tuuman levyille ja toiset kaksi pelkästään 2,5 tuuman levyille. Laajennuskorttipaikkoja on kaksi ja niihin sopii jopa 315 mm pitkä näytönohjain. Kotelon pohjalla sijaitsevan virtalähdepaikankerrotaan olevan yhteensopiva maksimissaan 160 mm pitkän virtalähteen kanssa. Emoleyn takaa löytyy 17 – 35 mm tilaa sekä tarranauhasiteitä kaapeleiden piilottamista varten.

definenanos_2

Kotelon jäähdytys on toteutettu vakiona yhdellä etupaneeliin sijoitetulla 140 mm  Dynamic GP14 -tuulettimella ja yhdellä takapaneeliin sijoitetulla 120 mm Dynamic GP12 -tuulettimella. Kaikkiaan kotelosta löytyy paikat kuudelle 120 tai 140 mm tuulettimelle. Halutessaan käyttäjä voi asentaa sekä kattoon että etupaneeliin 240 tai 280 mm jäähdyttimen. Kotelon sisältä löytyy lisäksi kiinnityspisteitä nestejäähdytysjärjestelmän pumpulle sekä säiliölle. Sekä etupaneelin että pohjan ilmanottoaukoissa on irrotettavat pölysuodattimet.

Define Nano S:n myynti alkaa maaliskuussa 69,99 euron suositushintaan. Saataville tulee myös ikkunallinen versio viiden euron lisähintaan. Define Nano S on parhaillaan matkalla Muropaketin testattavaksi ja se nähdään kahden muun tornimallisen mini-ITX-kotelon kanssa roundup-artikkelissa helmikuun aikana.

Fractal Design Define Nano S Window -tuotesivu

Fractal Design Define Nano S -tuotesivu