Uusimmat

Cooler Master julkaisi Mastermouse MM520 ja MM530 -pelihiiret

23.08.2017 14:55 Muropaketin toimitus

Cooler Masterin uutuusmalleissa sisuskalut ovat identtiset. Käyttäjän kannalta tärkeimmät erot löytyvät hiirten muotoilusta. 

Kummassakin hiiressä on 12000 DPI:n tarkkuuteen yltävä Pixartin optinen PMW-3360 -sensori. Pääkytkimissä käytetään Omronin kytkimiä, joiden käyttöiäksi lupaillaan 20 miljoonaa klikkausta. Asetuksia ei tarvitse säätää jokaisessa uudessa koneessa erikseen, sillä hiiret ovat varustettu 512 kilotavun sisäisellä muistilla sekä 32-bittisellä ARM Cortex-M0 -piirillä. Kumpikin hiirimalli on muotoiltu oikeakätisille sopiviksi.

Mastermouse MM520 on kaksikon korkeaprofiilisempi malli. Cooler Master luonnehtii hiirtä Spawn-pelihiiren seuraajaksi. Sen muotoilussa on pyritty siihen, että kämmen lepää hiiren takaosan päällä, mutta sormet ovat koukussa.

Mastermouse MM530 -mallin muotoilussa ideana on, että kämmen sekä sormet lepäävät hiiren päällä. Valmistaja luonnehtii MM530-hiirtä CM Storm Mizar -hiiren manttelinperijäksi.

Techpowerupin tietojen mukaan hiirten toimitukset ovat jo alkaneet. Samaisen lähteen mukaan hiirten hinnat pysynevät Euroopassa 50 euron tasolla.

Muropaketin uusimmat