Uusimmat

Taika Waititi ohjaa ja käsikirjoittaa mysteerielokuvan ennen Thor: Love and Thunderia

08.08.2019 11:00 Muropaketin toimitus

Taika Waititi palaa Marvelille tekemään Thor: Love and Thunderin. Sitä ennen hän kuitenkin ohjaa mysteeriprojektin Fox Searchlightille.

Uusiseelantilainen Taika Waititi jatkaa Marvel Studiosin projektien parissa suosikiksi nousseen Thor: Ragnarokin jälkeen ja palaa ohjaamaan myös seuraavan Thor-elokuvan Love and Thunder. Thor: Love and Thunderin julkaisupäiväksi on merkitty marraskuu 2021 ja sitä ennen työteliäs Waititi tekee yhden elokuvan Fox Searchlightille, kertoo Variety.

Tuleva elokuva on vielä mysteeri, mutta Waititi sekä ohjaa että käsikirjoittaa sen. Oletettavasti odotettavissa on jokin Waititille tyypillinen, hieman erikoisemmasta aiheesta oleva elokuva, sillä Waititin ja Fox Seachlightin tuorein yhteistyö on lokakuussa julkaistava Hitler-satiiri Jojo Rabbit. Tulevan elokuvan tuottajina toimivat Garrett Basch, Jonathan Cavendish ja Andy Serkis, ja sen kuvaukset pyritään saamaan ajoitettua tälle syksylle.

Waititi on kiinnitettynä myös Warner Brosin Akira-elokuvan ohjaajaksi. Marvel-diilin vuoksi tämä projekti joitui väistymään tulevaisuuteen, koska ohjaajalla ei olisi ollut aikaa keskittyä kahteen massiiviseen projektiin.

Muropaketin uusimmat