Uusimmat

Early accessissa riittää pelejä, mutta jotkut ovat sentään lupaavia – kuten Stonehearth

15.08.2015 10:00 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen suunnisti outoseikkailujen uumeniin ja koetti varoa samalla early access –ansoja. Herra palasi maan pinnalle sekä elossa, ehjänä että hyvillä mielin, sillä ennakoitu Stonehearth osoittautui oikein mainion oloiseksi peliksi.

Dwarf Fortress näyttää ja tuntuu siltä, että sen on koodannut pari veljestä vapaa-aikanaan omassa makuuhuoneessaan. Kuten onkin. Grafiikka koostuu tekstimerkeistä, joskin toki peliin on saatavilla erilaisia yhteisön tekemiä graafisia modeja, ja käyttöliittymä on sellainen, että kumpikaan pojista ei ole käytettävyydestä tai UX-suunnittelusta kuullutkaan.

Stonehearth on vähän eri maata. Sitä pelataan kivan hiirivetoisen käyttöliittymän avulla ja peli on heti asennuksen jälkeen täyttä 3D:tä. Vieläpä kivan näköistä sellaista. Hahmot ovat sympaattisia palikkaukkoja, kaikki on iloisen värikästä ja houkuttelevaa. Fiilis on kuin leikkisi jollain mukavalla ja hehkeällä leikkikalusarjalla sen sijaan, että yrittäisi luovia siirtokuntaansa läpi loputtomien vaarojen.

Lue koko artikkeli: Stonehearth-ennakko (PC)

Lisää aiheesta

ADOMin uusi versiovalmistui, Steam-julkaisu on käsillä! 

Death Skid Marks (PC) 

Dungeon of the Endless (PC) 

Eldritch (PC) 

Koe toisen maailmansodan tankkitaistelun kauhut tekstipelissä!  

Mainio Don’t Starve ajaa karille 

Rimworld-ennakko (Linux, Mac, PC) 

Rogue Legacy (PC) 

Muropaketin uusimmat