Uusimmat

Samsungilta myyntiin näytön ja television välimuotoa edustavat Smart Monitor M7- ja M5 -näytöt

18.11.2020 14:04 Muropaketin toimitus

Samsungin perinteet niin televisioiden kuin monitorien valmistajana näkyvät uusissa Smart Monitor -näytöissä. Ne tuovat mukanaan älykkäitä ominaisuuksia niin kotitoimistoon kuin viihdekäyttöön.

Uudet Samsung Smart Monitor M7 ja M5 -näytöt on valmistajan mukaan varustettu kattavilla työ- ja etäopiskelutoiminnoilla, viihdesovelluksilla sekä monipuolisilla käyttömahdollisuuksilla. Tämä näkyy lukuisina liitäntävaihtoehtoina sekä tietokoneille että älypuhelimille.

Mukana on Samsungin televisioista tuttu Smart Hub -palveluvalikko viihdesovelluksineen. Se mahdollistaa suoratoiston esimerkiksi Netflixistä, HBO:sta tai YouTubesta ilman tietokonetta tai mobiililaitetta. Ohjaaminen onnistuu näyttöjen mukana tulevalla kaukosäätimellä.

– Etätyöskentely, etäopiskelu ja viihteen tarve kotona ovat viimeisen vuoden aikana lisääntyneet merkittävästi. Tämä uusi elämäntyyli tarkoittaa, että vietämme enemmän aikaa digitaalisten sisältöjen parissa. Uudet älykkäät näyttömme ovat suora vastaus tähän kysyntään. Smart Monitorilla käyttäjän ei enää tarvitse valita näyttöjen välillä, koska niitä voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, sanoo Samsungin enterprise business -myyntipäällikkö Ossi Luoma.

Mobiililaite kytkeytyy näyttöön esimerkiksi Tap View -toiminnolla, tai Apple AirPlay 2:lla. Näyttö voi myös käyttää Microsoft 365 -sovelluksia ilman tietokoneen liittämistä Wi-Fi-yhteyden avulla pilvestä. Kummassakin näytössä on USB-liitäntöjä, Bluetooth 4.2 ja sisäänrakennetut kaiuttimet. M7-versiossa on myös USB-C-liitäntä. Kumpikin malleista tukee HDR10-laajasävytoistoa.

Myyntiin tulee kaksi mallia. M5 on kooltaan 27 tuumaa ja tarkkuudeltaan Full HD. M7:ssä käytetään UHD-tarkkuutta ja se on 32-tuumainen. Näytöt tulevat kauppoihin 1. joulukuuta, mutta hintoja ei vielä paljasteta.