Uusimmat

16 miljoonan värin pelikuulokkeet – testissä Creative Rage

03.07.2013 15:40 Jukka O. Kauppinen

Mihin pelikuulokkeissa tarvitaan 16 miljoonan väriä toistavia ledejä? Ei nyt oikeastaan mihinkään, ellet satu olemaan todellinen lanittajaeläin. Onneksi ledit eivät ole kuulokkeiden ykkösjuttu, vaan Janne Mikola nosti ominaisuuslistan kärkeen sekä kestävyyden että hyvän äänenlaadun.

Hieman normaalia korkeampaan painoon tietysti löytyy paljon hyviä selityksiä. Langattomuuden vaatimat akut ja USB-äänikorttiperiaatteen varmasti vaatima ylimääräinen elektroniikka aiheuttavat lisäpainoa, kuten mihin tahansa muuhunkin langattomaan tuotteeeseen. Mutta tämän lisäksi Tactic 3D Ragessa on jotain kohtalaisen erikoista. Sen sangan runko nimittäin on materiaaleista julminta, eli terästä.

Tämä on tietysti eräänlainen ehdollinen uhraus. Tactic 3D tuskin menee rikki edes päälle istumalla. Toisaalta, langattomissa laitteissa usein jo normaalien rakenteiden kanssa ongelmaksi tuleva ylimääräinen massa vain korostuu Tactic 3D:ssä. On sanoin vaikea kuvailla, miten vakavasta asiasta on kyse. Jos kuitenkin tiedät olevasi sitä tyyppiä, jota kuulokkeiden paino pitkissä sessioissa häiritsee, saattaa pelkästään tämän yksi asia olla syy heittää rahatukko jonkin muun tuotteen suuntaan.

Kolikon kirkkaampana kääntöpuolena Tactic 3D Rage on jykevä ja kestävä. Se ei nitise eikä natise. Se ei varmasti mene rikki lanireissulla. Siinä mielessä Creative on todella tehnyt hyvää työtä.

Lue koko artikkeli: Creative Tactic 3D Rage Wireless – poikkeuksellisen kestävät pelikuulokkeet

Lisää aiheesta

Gioteck MH-1 – järeämpi Xbox-mikki pienipäisille

Roccat Kulo 7.1 USB – ristiriitaiset pelikuulokkeet

Tritton Detonator -pelikuulokkeet: johdossa löytyy

Turtle Beach XP 400 – hyvät kuulokkeet