Uusimmat

Episodipelaamisen kirous jatkuu: Life is Strangen seuraava jakso myöhästyy (päivitetty)

27.02.2015 17:30 Muropaketin toimitus

Voi episodipelejä, aina ne myöhästyvät. Uusin kirouksen uhri on Life is Strange, jonka julkaisuaikataulut eivät pitäneet edes yhden episodin verran. Kakkosjakso kun myöhästyy määrittelemättömän ajan.

DONTNODin Life is Strange oli mainio ensituttavuus. Aikaa manipuloivan teinitytön seikkailuista kertova peli sai Domeltakin neljä tähteä ja jäin odottamaan innolla kakkososaa. Odotuksesta tulee odottamattomasti odotettua pitempi, sillä Square Enix on kertonut Destructoid-pelisaitille, että jakson julkaisuajankohdasta ei ole enää tietoa ja lisää kerrotaan kun on jotain kerrottavaa.

DONTNOD kehui ennen ensimmäisen episodin julkaisua, että myöhemmät osat tulisivat ilmestymään kuuden viikon välein, mutta tästä ei nyt sitten saatu pidettyä kiinni edes yhden episodin verran. No, mutta ei se suju isommillakaan: episodipelaamisen harvana menestystarinana pidetyn Telltalenkin pelit ilmestyvät vähän miten sattuu, vaikka paperilla niiden pitäisi ilmestyä kuukauden tai parin välein. Nimimerkillä ”Tales From the Borderlandsia marraskuusta asti odotellut”.

Päivitys 23:40 Square Enix on kommentoinut, että toisin kuin huhut väittävät, toinen episodi ei ole myöhässä, vaan ilmestyy maaliskuussa.

Lähde: Destructoid

Lisää aiheesta

Life is Strange Episode 1: Chrysalis (PC, PS4, Xbox One)