Uusimmat

Steamin TV-sovellus Big Picture betaan ensi kuussa

18.08.2012 14:30 Tero Lehtiniemi

Nyt kun yhä useampi peli on (onneksi) pelattavissa padilla, ovat Suuret Yleisöt alkaneet kaivata myös Steamilta jonkinlaista TV-tukea. Sellainen on onneksi tulossa, kun tarkoitusta varta vasten tehty Big Picture -tila saapuu betaan aivan näinä viikkoina.

Kyseessä on siis versio Steamista, joka on mitoitettu tukemaan televisiota, ja se on kontrolloitavissa täysin joko PC-padilla tai hiiren ja näppäimistön yhdistelmällä. Ideana on tuoda Steam-pelaaminen koneiden äärestä olohuoneisiin, minkä puute onkin ehkä ollut tärkeimpiä PC-pelaamista hidastavia tekijöitä. Kontrollien valinta pysyy siis edelleen pelaajalla itsellään, mutta Gametrailers.TV:lle puhuneen Valven Greg Coomerin mukaan tosiasia on se että on olemassa pelejä joita on yksinkertaisesti parempi pelata padilla. Ja hän on aivan oikeassa, vastaus on: lähes kaikki.

Jo viime vuoden keväällä julkistetty Big Picture on herättänyt spekulaatioita myös Valven omasta konsolista, mutta Coomerin mukaan tällaista ei ole luvassa, vaan firma aikoo pysyä tiukasti tietokoneiden parissa. Big Picturen avoin beta on joka tapauksessa luvassa joskus syyskuun alkupuolella, tarkkaa päivää Coomer ei vielä luvannut.

Lisätietoja: Gametrailers.TV

Lue myös

Wreckateer (Xbox 360)

Logitech G600 -MMO-hiiri hämmentää ja sekoittaa

Traileriherkkua ja lisätietoja myös uudesta Sly Cooperista

Edistystä: Starcraft 2 : Heart of the Swarm ei enää ole ”ihan just kohta melkein valmis” vaan ”ihan just valmis”