Uusimmat

Square Enix ei hylännyt NFT-haaveita – Näin Activision Blizzard lähestyi lohkoteknologiaa

18.04.2022 17:24 Muropaketin toimitus

Square Enixin toimitusjohtaja Yosuke Matsuda painotti, että yhtiö ei ole hylännyt NFT-peleihin liittyvää toiveajattelua. Sama koskee Activision Blizzardia, jonka kyselyssä tiedusteltiin, mitä mieltä pelaajat ovat lohkoteknologiaa hyödyntävistä videopeleistä.

Square Enixin toimitusjohtaja Yosuke Matsuda kertoi tämän vuoden alussa, kuinka toiveikkaasti yhtiö suhtautuu NFT-peleihin ja metaversumiin. Nyt Matsuda paljasti, että perinteiset japanilaiset pelimarkkinat eivät riitä yhtiölle. Asiasta kertoo Eurogamer.

“Olemme tähän saakka julkaisseet valmiita tuotteita, joita asiakkaat ovat pelanneet. Tästä huolimatta on tietty määrä pelaajia, jotka haluavat osallistua pelintekoon, jotta niistä tulee mielenkiintoisempia sitä kautta, kun niissä on uusia asetuksia ja pelitapoja”, Matsuda pohti.

Isoista pelialan toimijoista myös Activision Blizzard on kiinnostunut NFT-teknologiasta. Yhtiö tiedusteli asiakkailtaan kyselyssä, mitä mieltä he ovat NFT-peleistä, joita pelaamalla voi tienata kryptovaluuttaa. Kyselystä uutisoi Eurogamer.

Kyselyssä kysyttiin lisäksi mielipiteitä VR-järjestelmistä, AR-teknologista, tekoälystä ja pelien suoratoistopalveluista.