Uusimmat

Dark Souls 2 julkistettiin

09.12.2012 18:00 Juho Anttila

Dark Souls 2

Nyt on luvassa hyviä uutisia niille, joiden mielestä valtaosa peleistä on ylihelpotettua kasuaalia pullamössöä. From Softwaren erinomainen ja samalla harmaita hiuksia aiheuttava ”Souls”-pelisarja saa nimittäin jatkoa.

Vähemmän yllättävää nimeä Dark Souls 2 kantava jatko-osa alkuperäisen Demon’s Soulsin henkiselle perijälle, Dark Soulsille julkistettiin VGA-gaalassa aivan hiljattain. Pelistä esitettiin gaalassa myös teasertraileri, joka levisi aikansa myös internetissä ennen kuin julkaisijatahot poistivat liian aikaisin vuotaneen pätkän linjoilta. Virallinen teasertrailerijulkaisu lienee tätä kirjoittaessa vain ajan kysymys.

Pelistä ei vielä tarjottu kovin kummoista infoa, mutta ilmeisesti luvassa on ainakin naamioituneita miehiä, tulivuoren päälle rakennettu linna, lunta ja jättimäisiä lohikäärmeitä. Tuttua fantasiahuttua siis, mutta uskaltaisin arvata, että itse pelin sisältö on ainakin keskimääräistä kilpailijaansa huomattavan paljon armottomampaa ja haastavampaa.

Dark Souls 2:n toteuttaa niin ikään sarjan aiemmista peleistä tuttu From Software. Sarjan luonut Hidetaka Miyazaki valvoo toteutusta, kun taas Monster Hunter -sarjan parissa työskennellyt Tomohiro Shibuya ohjaa. Dark Souls 2 ilmestyy PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle sitten joskus.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Dark Soulsin PC-versio ilmestyi: fanit korjaavat peliä

Dark Souls (PS3, Xbox 360)

Dark Souls – kuvagalleria huimasta roolipelistä