Uusimmat

2000-luvun alun hittisarja Mullan alla on saamassa jatkoa

13.12.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Alan Ballin luomaa Mullan alla (Six Feet Under) -sarjaa tehtiin viisi tuotantokautta vuosina 2001-2005.

Mullan alla -sarja on yksi 2000-luvun alun hienoimmista sarjoista, jonka loppukohtaus on ikimuistoinen. Hittisarja ei välttämättä olisi kaivannut haudasta kaivamista, mutta niin vain Variety uutisoi, että sille ollaan suunnittelemassa jonkinmoista jatkoa.

Vielä ei ole tiedossa, olisiko HBO:n suunnittelema sarja jonkintasoista jatkoa alkuperäiselle vai kokonaan uusi reboot. Myöskään käsikirjoittajaa mahdollisesti tulevalle sarjalle ei ole vielä kiinnitettynä.

Alkuperäisen sarjan luoja Alan Ball sekä vastaavat tuottajat Bob Greenblatt ja David Janolliari toimivat vastaavina tuottajina myös uudessa projektissa.

Mullan alla kertoi viiden kauden aikana Fisherin hautaustoimistoa pyörittävästä perheestä, jonka tulevaisuuden suunnitelmat menevät sekaisin perheen patriarkan kuollessa. Keskeisissä rooleissa nähtiin Michael C. Hall, Peter Krause, Lauren Ambrose, Frances Conroy, Freddy Rodriguez, Mathew St. Patrick, Rachel Griffiths, Richard Jenkins, Jeremy Sisto, James Cromwell, Lili Taylor ja Ben Foster.