Daniel Craig saa uutta seuraa: Matrix 4 -tähti lisättiin Knives Out 2 -elokuvan jo valmiiksi vaikuttavaan näyttelijälistaan

15.06.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Knives Out 2 -elokuvaan kiinnitetty Jessica Henwick on viime aikoina nähty muun muassa Netflixin Love and Monsters -elokuvassa.

Knives Out -rikosmysteerin jatko-osan kuvaukset alkavat tänä kesänä. Rian Johnsonin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Knives Out 2:ssa on ensimmäisen elokuvan tapaan vaikuttava näyttelijäkaarti, ja nyt siihen on liitetty yksi uusi nimi lisää.

Cinemablendin uutisen mukaan elokuvassa nähdään myös näyttelijä Jessica Henwick. Henwick on luonut varsin nimekästä ansioluetteloa viime vuosina, sillä hänet on viime aikoina nähty muun muassa pikkuroolissa Star Wars: The Force Awakens -elokuvassa, Netflix-hitissä Love and Monsters,  Game of Thronesissa sekä Netflixin Marvel-sarjoissa. Henwickin tulevista tuotannoista on mainittava loppuvuodesta julkaistava Matrix 4 sekä Russon veljesten ohjaama The Gray Man.

Knives Out 2:n näyttelijäkaartiin kuuluu Henwickin lisäksi Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Kate Hudson, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Madelyn Cline ja Janelle Monáe. Elokuva julkaistaan vuonna 2022, mutta tarkempaa julkaisupäivää ei ole vielä tiedossa.