Daniel Radcliffe ei halua nähdä yhtäkään Harry Potter -elokuvaa enää ikinä

09.12.2021 09:00 | Muropaketin toimitus

Harry Potter -tähdet palaavat yhteen tammikuun alussa HBO Maxin juhladokumentissa.

Harry Potter ja viisasten kivi -elokuva viettää 20-vuotisjuhliaan, jonka kunniaksi HBO Max esittää Harry Potter -retrospektiividokumentin, jossa ovat mukana elokuvan tähdet ja ohjaaja Chris Columbus. Harry Potterin luoja J.K. Rowlingia ei dokumentissa nähdä kuin arkistomateriaalissa.

”Paluu Tylypahkaan” -ohjelmassa Harry Potter -elokuvien tähdet ja tekijät muistelevat menneitä vähän samaan tapaan kuin Frendien Reunion-jaksossa tehtiin viime kesänä. Ohjelmassa ovat mukana ohjaajan lisäksi muun muassa pääosakolmikko Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson.

The Jonathan Ross Show’ssa vieraillut Radcliffe muisteli jo nyt Potter-aikojaan. Hän kertoi, ettei halua nähdä yhtäkään Harry Potter -elokuvaa enää ikinä.

– Näin Potter-elokuvat maailmanensi-illoissa, joiden jälkeen en ole halunnut katsoa niitä koskaan uudestaan. Niiden näkemistä voisi verrata siihen, että jakaisin omia vauvavalokuviani ihmisille. Se ei ole miellyttävä kokemus. Sisälläni kuolee jotain joka kerta kun kuulen Harry Potterin tunnusmusiikin ja teeman jonkun puhelimen soittoäänenä, Radcliffe vitsailee nauraen.

HBO Maxin Potter-dokumentissa yhteistä taivalta muistelevat myös ainakin Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ja Ian Hart.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts tulee tarjolle HBO Maxiin heti vuoden vaihduttua, 1. tammikuuta.