Daredevilin lopettaminen tuli yllätyksenä Marvelillekin – Netflix kyllästyi liian pitkiin tuotantokausiin?

04.12.2018 12:41 | Muropaketin toimitus

Netflixin Daredevil-sarjan lopettaminen ei ollutkaan Marvelin ja Disneyn päätös. 

Eilen uutisoimme Marvelin kertoneen Daredevilin tekevän vielä paluun, vaikka sankarin Netflix-sarja päätettiin lopettaa viime viikolla. Ensimmäisenä syyttävä sormi osoitti luonnollisesti kohti Marvelia ja Disneyta, sillä monet arvailivat Daredevilin päätyvän Disneyn ensi vuonna aloittavan oman suoratoistopalvelun valikoimaan. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sarjan tuottaja San Ernst twiittasi lopetuspäätöksen olleen vain ja ainoastaan Netflixin.

Daredevilin näyttäminen Disney+ -palvelussa ei ehkä olisikaan kovin hyvä asia, sillä sen on tarkoitus keskittyä viihteeseen jota nuoremmatkin voivat katsoa.

Amazon Studiosin entinen pamppu Matthew Ball kertoo Twitterissä myös oman näkemyksensä lukuisissa twiiteissä. Hänen mukaansa Netflix ei olisi halunnut tehdä Marvel-sarjojen kausista läheskään niin pitkiä kuin ne ovat olleet. Turha venyttäminen onkin ollut jokaisen Netflixin Marvel-sarjan suurin ongelma, mutta Ballin mukaan suoratoistopalvelu olisi ollut tyytyväinen jos tuotantokaudet olisivat sisältäneet vain 6-8 jaksoa perinteisen 13 sijaan.