Deadpool-tähti Ryan Reynolds pyysi julkaisesti anteeksi hääpaikkavalintaansa – Ei tiennyt orjakauppataustasta etukäteen mitään

06.08.2020 18:04 | Muropaketin toimitus

Ryan Reynoldsin ja Blake Livelyn häitä vietettiin vuonna 2012 entisellä orjaplantaasilla Etelä-Carolinassa.

Deadpool-tähti Ryan Reynolds on tunnettu sanavalmiina ja suulaana markkinointimiehenä, mutta myös hyväntekijänä. Reynolds ja hänen vaimonsa, näyttelijä Blake Lively muun muassa lahjoittivat miljoona dollaria maahanmuuttajalasten oikeuksia hoitavalle järjestölle.

Kyseinen lahjoitus synnytti kuitenkin syytteitä tekopyhyydestä, sillä Reynoldsin ja Livelyn häitä vietettiin vuonna 2012 entisellä orjaplantaasilla Etelä-Carolinassa.

Reynolds on sen jälkeen pyytänyt anteeksi hääpaikkavalintaansa. Fast Companyn haastattelussa näyttelijä selittää häpeävänsä sitä syvästi, mutta olleensa tuolloin tietämätön kyseisen paikan historiasta.

“Ei sitä voi sovittaa mitenkään. Mitä me aikoinaan näimme oli kaunis hääpaikka Pinterestissä. Mitä näimme myöhemmin oli paikka, joka oli rakennettu kammottavan tragedian raunioille”, Reynolds kertoo.

“Se oli suunnaton virhe, joka voi joko sulkea sinut tai vastaavasti antaa uutta ymmärrystä asioista ja pakottaa toimimaan. Ei se tarkoita, etteikö mokaisi koskaan uudestaan. Mutta asioiden muokkaaminen uuteen uskoon ja sosiaalisen ilmapiirin haastaminen on työ, joka ei koskaan lopu.”