Uusimmat

Disney ei päästä Indiana Jonesia eläkkeelle edes kesän 2018 jälkeen

23.06.2016 06:16 Tatu Junni

Steven Spielberg, George Lucas ja Harrison Ford ovat tekemässä uutta Indiana Jones -elokuvaa. Sen on määrä ilmestyä kesällä 2018.

Hiljattain Steven Spielberg paljasti, ettei hän aio tapattaa Indya vielä viidennessäkään valkokangasseikkailussa.

Nyt Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger on mennyt vielä pidemmälle, ja sanonut ettei Indiana Jones 5 jää elokuvasarjan viimeiseksi osaksi. Hieman sekavassa kommentissaan The Hollywood Reporter -lehdelle Iger totesi, että seuraava elokuva ikään kuin käynnistää sarjan uudelleen – mutta ei ole oikeastaan niin sanottu reboot.

”Meillä on Harrison Ford Indiana Jonesina, mutta mihin suuntaan menemme? Olemme käyneet keskusteluita siitä, mutta en halua puhua niistä sen enempää. En näe että Indiana Jonesin maailmaa laajennetaan samalla tavalla kuin Star Warsin kanssa, mutta uskon että teemme lisää elokuvia. Luvassa ei siis ole vain yhtä”, Iger vihjasi.

Jos Indiana Jones 5 menestyy ja nyt 73-vuotiaan Harrison Fordin terveys ei petä, on toki mahdollista että ikääntynyt arkeologi esiintyy vielä Indiana Jones -elokuvien päätähtenä jatkossakin. Todennäköisemmältä kuitenkin vaikuttaisi, että Disney haluaisi tehdä elokuvia nuoresta Indysta 1990-luvun tv-sarjan mallin mukaan. Harrison Ford voisi ottaa näissä elokuvissa ikään kuin kertojan roolin johdattaakseen katsojat nuoruuden seikkailuihinsa.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat