Eddie Murphy on jo tekemässä jatko-osaa viime viikolla ilmestyneelle uudelle elokuvalleen

12.03.2021 08:36 | Muropaketin toimitus

Prinssille morsian 3 -elokuva on tulossa, mutta sitä saadaan odottaa vielä vuosikausia.

Eddie Murphy vieraili Live! with Kelly and Ryan -ohjelmassa promoamassa viikko sitten Amazon Prime Videossa ensi-iltansa saanutta Coming 2 America – Prinssille morsian 2 -elokuvaansa. Näyttelijä kertoo, että hänellä on jo varsin selvä kuva ja idea siitä, mitä elokuvasarjan kolmososassa nähdään.

– Kolmososa on tulossa, ja tiedän jo mitä Coming to America 3 -leffassa tapahtuu. Se tehdään kuitenkin vasta 16 vuoden kuluttua, koska juonen takia minun täytyy olla elokuvassa 75-vuotias. Enkä tarkoita, että minut maskeerataan 75-vuotiaan näköiseksi, vaan minun on oltava oikeasti 75, Murphy sanoo ilmeisen vakavissaan.

Muropaketin arvostelussa Coming 2 America sai täystyrmäyksen ja vain 1½ tähteä viidestä. Elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Coming 2 America tuntuu siltä kuin se olisi ohjattu tekemällä vain muutama muutos alkuperäiselokuvan kässäriin. PG-13-ikärajan elokuvasta uupuu oikeastaan kaikki ensimmäisen leffan hauskat törkeydet. Poissa on niin härski kielenkäyttö kuin alastomuus. Ne poistamalla jäljelle jää vain kehnompi versio alkuperäisestä Prinssille morsian -elokuvasta, joka pelaa pelkällä nostalgialla.”

Arvostelu | Eddie Murphyn Coming 2 America on kuin vesitetty uusintaversio ensimmäisestä Prinssille morsian -elokuvasta

Muropaketin uusimmat