UUSIMMAT

15 vuoden odotus palkitaan: ”Frasier saa ehdottomasti jatkoa”, lupasi hittikomedian tähti Kelsey Grammer

08.11.2019 13:14 | Muropaketin toimitus | 2

Vuosina 1993-2004 pyörineelle Frasier-sarjalle on toivottu jatkoa jo 15 pitkän vuoden ajan. Nyt haaveet  ovat vihdoinkin toteutumassa.

In Debth With Graham Bensingerin lähetyksessä Frasierin nimiosaa esittävä Kelsey Grammer kertoi sarjan saavan ”ehdottomasti jatkoa”.

Asiat ovat kuitenkin vielä sen verran levällään sopimus- ja levityspuolella, ettei komediaklassikon paluusta voida kertoa vielä mitään kirkossa kuulutettavaa.

Toivoa kuitenkin on, Grammerin mukaan vankastikin, ja lisätietoa voidaan odottaa todennäköisesti jo tulevina kuukausina.

Keskustelu
Muropaketin toimitus

https://muropaketti.com/elokuvat/el…oa-lupasi-hittikomedian-tahti-kelsey-grammer/

Millähän teemoilla Frasier aikoo jatkaa? Sarjan kantava idea oli Nilesin ja Daphnen suhde ja se kaluttiin loppuun. Frasierin huononeminen jyrkkeni, kun vanhaa ukkoa alettiin parittaa. Jotain aivan uutta pitäisi keksiä.

sologdin

Sarjan kantava idea oli Nilesin ja Daphnen suhde

Ei se mikään kantava idea ollut, oli vain yksi pisimpään jatkuneista alajuonista, joka aina silloin tällöin pulpahti pintaan ja loppupuolella sai täyttymyksensä. Sarjan kantava idea oli enimmäkseen Frasierin ja veljensä nirppanokkaisuus ja kaikki kommervenkit ja nolot tilanteet mitä seurasi.
Minulla on koko sarja DVD:illä (11 kautta) ja olen sen kalunnut aika pirun monta kertaa läpi. Se on hyvä kokonaisuus johon itse en kaipaa jatkoa.

Muropaketin uusimmat