”Ainoastaan ryhmäseksikohtaus nauratti” – Nyt suoratoistossa: ”V-ttua” ja ”k-rpää” viljelevä törkykomedia, joka sai kriitikolta yhden tähden

03.03.2021 10:10 | Muropaketin toimitus

Elisa Viihde Viaplayn elokuvakirjastoon on lisätty kaksi aivan ällistyttävän surkeaa animaatioelokuvaa.

Vuoden 2016 Sausage Partyssa ”nakkimakkara johdattaa joukon supermarketin tuotteita hillittömän hauskalle matkalle kohti totuutta siitä, mitä niille todella tapahtuu, kun ne päätyvät asiakkaiden ostoskoriin.”

Muropaketin arviossa Sausage Party herätti suurta inhoa, vaikka lähtökohtaisesti ajatus pervoista elintarvikkeista viehätti:

”Hei beibi anna mä vittu jemmaan mun salamin sun sämpylään!”

”Lutka, saatana!”

”Vittu ne tappaa meidät!”

”Horoperse!”

Suunnilleen tämän tasoista dialogia irstailevat elävät elintarvikkeet viljelevät puolentoista tunnin ajan ja se alkaa kyllästyttää jo noin ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Se, että joka väliin ängetään rumia sanoja on suunnilleen yhtä hauskaa kuin katsoa yläasteikäisten jätkien välitunnilla pihalle räkimän sylkilätäkön kuivumista. Lopun ryhmäseksikohtaus oli ainoa joka sai hymähtämään.

Lue koko arvostelu täältä:

Sausage Party -animaatiopervoilu kilpailee vuoden huonoimman elokuvan tittelistä

Samaan aikaan Sausage Partyn kanssa Elisa Viihde Viaplayhin on lisätty nuoremmille katsojille suunnattu Emoji-elokuva (The Emoji Movie, 2017).

Kyllä, se Emoji-elokuva, jossa Patrick Stewart esittää kakkaa.

Elokuvan tarinassa ”puhelimissamme on emojien salattu maalima [typo ei ole meidän -toim. huom.]. Yksi sen asukkaista on Gene, joka on erilainen: se kokee monenlaisia tunteita, ja muut emojit karsastavat sitä siksi. Gene tahtoo löytää paikkansa maailmassa ja päästä mukaan lähtevään viestiin.”

Linkkiä Muropaketin Emoji-elokuva -elokuva-arvioon emme voi jakaa, koska ihmisoikeuksien ystävinä emme voineet pakottaa ketään väkisin pressinäytökseen. Annetaan siis tässä kohtaa Rotten Tomatoesin kertoa, mikä leffan ”laatu” on: kriitikoista 7 %:a on pitänyt vuoden 2017 tekelettä ”tuoreena” – katsojista peräti 37 %:a.