Batman-ohjaaja julkaisi K18-kuvan ja linjasi: ”Yön ritari on seksiaddikti ja todellakin harrastaa myös suuseksiä”

18.06.2021 10:43 | Muropaketin toimitus

Harley Quinn -sarjan tuottajat olisivat halunneet tehdä kohtauksen, jossa Batman tarjoaa Catwomanille suuseksiä. Hahmot omistava DC Comics kielsi suunnitelman jyrkästi. Kun asia nousi julkisuuteen, sai alkunsa hillitön keskustelu siitä, mitä supersankarit voivat ja eivät voi tehdä.

Muropaketissa superseksiaihetta on seurattu parin uutisen verran. Ne voit lukea täältä:

”Kukaan ei osta leluja, jos Batman nuolee jalkoväliä” – Batmanin ja Catwomanin seksikohtaus sensuroitiin uudesta tv-sarjasta

”Batman ei anna naisille suuseksiä” – Vai antaako? Näin Batman Forever -tähti Val Kilmer kommentoi asiaa

Nyt Man of Steelin, Batman v Superman: Dawn of Justicen ja Justice Leaguen ohjaaja Zack Snyder on julkaissut Twitterissä pornografiseksikin luonnehditun kuvan, jonka saatetekstissä lukee ”Kaanonia”. Näin Snyder ilmaisee kantansa sen puolesta, että Batman todellakin harrastaa suuseksiä, pulinat pois.

Zack Snyder on jo vuonna 2018 puhunut Batmanin seksuaalisuudesta. Ohjaajan mukaan Ben Affleckin esittämä yön ritari on seksiaddikti, joka käyttää lihallisia iloja turruttaakseen tuskansa:

”Ben Affleckin esittämä Batman on seksiaddikti”, paljasti ohjaaja Zack Snyder, ja todisti asian kuvalla

Vuonna 2016 Batman harrasti The Killing Joke -animaatioelokuvassa seksiä Batgirlin kanssa. Yleisö ei ollut tästä ratkaisusta mielissään, johtuen lähinnä lähdemateriaalin ”rikkomisesta”:

Uuden Batman-elokuvan seksikohtaus suututti fanit