Uusimmat

Borat 2:n kohtaus sai aikaan kohun – Näin nolattu Rudy Giuliani puolustautui, ja näin Sacha Baron Cohen iski takaisin

23.10.2020 09:03 Muropaketin toimitus

Tänään ensi-iltansa saavassa Borat: Subsequent Moviefilm -komediassa nähdään kohtaus, jossa New Yorkin entinen pormestari ja Donald Trumpin äänekäs tukija Rudy Giuliani esitetään hyvinkin arvelluttavassa valossa.

Borat-mokumenttielokuvan kohukohtauksessa Rudolph ”Rudy” Giuliani vikittelee Boratin tytärtä Tutar Sagdiyevia, joka on elokuvan tarinassa vasta 15-vuotias. Tosiasiassa hahmoa näyttelevä Maria Bakalova on 24, mutta se on sivuseikka. Elokuva antaa ymmärtää Giulianin koettavan päästä harrastamaan seksiä tv-toimittajaksi naamioituneen Tutarin kanssa, kunnes Borat (Sacha Baron Cohen) keskeyttää tilanteen tarjoamalla itseään tyttärensä tilalle.

Borat: Subsequent Moviefilm toimitettiin medioille kuluvan viikon puolivälissä, eikä mennyt kauaakaan, kun Rudy Giulianin kohtaus nousi otsikoihin.

Nyt ex-pormesteri on puolustautunut Twitterissä ja hyökännyt kovin sanoin Baron Cohenia vastaan:

Sacha Barot Cohen on tarjonnut Twitterissä oman vastauksensa. Tai oikeastaan kommentoinnista vastasi Borat, joka ”täysin vilpittömästi” puolustaa valeuutisten kohteeksi joutunutta Giuliani-parkaa:

Muropaketin Borat: Subsequent Moviefilmin arvion voit lukea täältä:

Arvostelu | Sacha Baron Cohenin toinen Borat-elokuva saa nauramaan vedet silmissä, mutta lähellekään vuoden 2006 komedian tasoa se ei yllä