Bruce Willisin ja Samuel L. Jacksonin Ubreakable saa vihdoin jatkoa – Kuva: Tältä Jackson näyttää pahisroolissa nyt

09.11.2017 07:24 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2000 ensi-iltansa saanut Unbreakable oli aikaansa edellä ollut supersankaridraama, jota tähdittivät Bruce Willis ja Samuel L. Jackson. Vuosien odotuksien jälkeen Unbreakable saa vihdoinkin jatko-osan, jonka myötä sekä Willis että Jackson palaavat rooleihinsa.

Parhaillaan kuvattava Glass on jatkoa Unbreakablelle, mutta sijoittuu samaan maailmaan myös James McAvoyn tähdittämän Splitin kanssa. Kyseessä on eräänlainen supersankaritrilogia, jonka kaikki osat M. Night Shyamalan on ohjannut ja käsikirjoittanut itse.

Vielä ei ole tarkallaan ottaen tiedossa, mitä Glassissa tulee tapahtumaan, mutta nyt on jo varmistettu, että Splitistä tutut McAvoy ja Anya Taylor-Joy nähdään elokuvassa tutuissa rooleissaan. Voisiko olla, että Unbreakablen David Dunn (Willis) ja Elijah Price (Jackson) yhdistävät voimansa yhteistä vihollista vastaan? Tämä olisi mielenkiintoista nähtävää Unbreakablen loppukohtauksen valossa.

Glass saa ensi-iltansa tammikuussa 2019, joten vastauksia joudutaan odottamaan vielä hyvä tovi.

Toistaiseksi Glassista ei ole virallista kuvastoa juurikaan julkaistu, mutta Twitteriin on saatu pari kuvaa, jotka esittelevät elokuvan nimihahmon nykyistä ulkoasua.

Muropaketin uusimmat