David Lynch kehottaa katsomaan Fire Walk with Me -elokuvan ennen uusia Twin Peaks -jaksoja

21.05.2017 11:30 | Muropaketin toimitus

Kolmas kausi alkaa ensi yönä.

Twin Peaksin kolmannen kauden ensimmäinen kaksi tuntia pitkä jakso sai maailmanensi-iltansa eilen illalla Los Angelesin Ace Hotel -teatterissa, jossa Showtime-kanavan pomo David Nevins pyysi ennen näytöstä kutsuvierailta, etteivät he kerro mitään näkemästään tai spoilaa yksityiskohtia netissä.

Twin Peaksin uusia jaksoja ei ole lähetetty lehdistölle katsottavaksi ennakkoon. Vain David Lynch, sarjan toinen luoja Mark Frost ja muutama Showtime-kanavan iso pamppu olivat nähneet ne ennen eilistä. Suomessa sarja alkaa ensi yönä HBO Nordicilla, jonne tulee ensin tarjolle kaksiosainen pilottijakso ja muutamaa tuntia myöhemmin vielä jaksot 3 ja 4. Tarkkaa kellonaikaa ei ole vielä kerrottu.

Kaikki kolmannen kauden jaksot ohjannut David Lynch kehottaa Varietyn laajassa artikkelissa faneja katsomaan vuoden 1992 Twin Peaks – tuli kulje kanssani -elokuvan ennen uusia jaksoja, jotta niistä tajuaakin jotain.

Aikoinaan lyttyyn haukuttu leffa tärkeine The Missing Pieces -ekstroineen löytyy muutama vuosi sitten julkaistulta Twin Peaks -Blu-ray-boksilta. Jos urakka tuntuu liian suurelta, niin suosittelemme katsomaan tämän 55 minuutin mittaisen koosteen, joka kertaa sarjan lisäksi myös leffan ja lisämateriaalin tapahtumat.

Muropaketin uusimmat