Uusimmat

Ei todellakaan mikään Deadpool! Tänään tv:ssä Ryan Reynoldsin sarjisleffa suoraan kaatopaikalta

27.01.2018 08:05 Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds on tehnyt uransa aikana monta sarjakuviin pohjautuvaa elokuvaa. Niissä ei aina ole ollut laatu kohdillaan.

Deadpool on toki oma lukunsa, mutta useimmat Ryan Reynoldsin sarjisleffoista ovat olleet kiusallista katseltavaa. Esimerkkeinä voisi mainita vaikkapa Green Lanternin tai R.I.P.D.:n, jonka TV5 esittää tänään kello 21.00.

R.I.P.D. – Haamukytät on Robert Schwentken ohjaama toimintafantasia, joka pohjautuu kehnosti tunnettuun Rest in Peace Department -sarjakuvaan.

Elokuvan juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Jeff Bridges ja Ryan Reynolds näyttelevät haamukyttiä RIPD:ssa, poliisivoimissa, joka on koottu jo kuolleiden poliisimiesten haamuista. Heidän tehtävänään on suojella eläviä ihmisiä pahoilta hengiltä, jotka naamioituvat tavallisiksi ihmisiksi. Letkeä sheriffi Roy Pulsifer (Bridges) on RIPD-veteraani. Hän saa parikseen Nick Walkerin (Reynolds), tähtietsivän, joka kuolee kesken parhaiden vuosiensa. Tämä epätavallinen parivaljakko lähtee yhdessä taistelemaan vihaisia, oikeutta pakoilevia sieluja vastaan, jotka haluavat päästä valtaan ja lopettaa tuntemamme elämän.”

Men in Blackin ja Ghostbustersin ristisiitos pohjautuu kohtalaisen hauskaan ideaan, mutta Schwentke ei saa missään vaiheessa elokuvaansa lentoon. Jopa Reynoldsin ja Bridgesin kaltaiset karismaattiset velmut menevät hukkaan tehosteiden ja löysien vitsien keskellä.

R.I.P.D. floppasi Yhdysvalloissa todella pahasti, ja loppujen lopuksi sen Suomen ensi-ilta peruttiin kokonaan.

Elokuvaa ei tarvitse katsoa montaakaan minuuttia, kun jo ymmärtää, miksi sen hyllytys oli hyvä idea.