Elokuvat ja lippujen hinnat paljastettiin: ”Finnkinon haastaja” avaa ylihuomenna leffateatterin Helsingin Tripla-kauppakeskukseen

15.10.2019 09:38 | Muropaketin toimitus

Helsingin Pasilassa valmistaudutaan jo kuumeisesti Mall of Tripla -kauppakeskuksen avajaisiin. 

Triplan aukeamisen myötä päivittyy myös Helsingin elokuvateatteritarjonta, sillä virolainen elokuvateatteriketju Cinamon avaa uuden toimipisteensä kauppakeskuksen 5. kerrokseen eli niin sanotulle Soul Streets -alueelle. Tämän myötä myös Pasila saa vihdoinkin oman elokuvateatterinsa.

Cinamon rantautui Suomeen viime vuonna 2018 Kalasataman Redi-kauppakeskuksen kautta. Triplan Cinamon on siis Suomen toinen Cinamon-teatteri, eli sikäli vakiintunut ilmaus ”Finnkinon haastaja” on aika suureellinen.

Viime perjantaina kummastelimme, kun Cinamon Triplan näytöksiin ei saanut vielä ostaa lippuja, eikä näytöksiäkään oltu vielä paljastettu.

Tilanne on kuitenkin nyt muuttunut.

Torstaina 17.10.2019 Triplan Cinamonissa voi nähdä uuden lastenanimaatio Jetin, Angelina Jolien tähdittämän fantasiaseikkailu Maleficent 2: Pahan valtiattaren, epäonnistuneen Gemini Manin, kohutun ja kehutun Jokerin ja keskiviikkona ensi-iltansa saavan Fingerporin, jonka arvion julkaisemme Muropaketissa tänään.

Lippuja voi ostaa ja varata Cinamonin verkkokaupasta. Lippujen hinnat vaihtelevat näytöksen mukaan 9,95 euron ja 10,95 euron välillä.

Cinamon Triplan osoite on Fredikanterassi 1.

Elokuvateatteri on avoinna päivittäin puoli tuntia ennen ensimmäistä näytöstä viimeiseen näytökseen asti.

Maanantai-torstai: 11.00-21.30
Perjantai: 11.00-22.30
Lauantai: 10.00-22.30
Sunnuntai: 12.00-21.30

Muropaketin uusimmat