Uusimmat

Ensimmäisessä Thor-elokuvassa on yksi juttu, joka kaduttaa Marvel Studiosin pomoa pahasti

25.04.2018 08:30 Muropaketin toimitus

Marvel Studiosin pomo ja studion supersankarielokuvien tuottaja Kevin Feige on paljastanut yhden asian, joka on jäänyt vaivaamaan häntä ensimmäisestä Thor-elokuvasta (2011).

Kun Uproxx-sivuston toimittaja tiedusteli Kevin Feigeltä, mitä hän muuttaisi jälkikäteen Marvel Cinematic Universesta, jos se olisi mahdollista, tarttui Feige yllättävään kohtaan.

Marvel-pomoa on jäänyt kaivelemaan ulkopuolisille varmasti yhdentekevältä vaikuttava yksityiskohta: Thorin kulmakarvat.

”Yksi asia, jonka ehdottomasti tekisin toisin, on Chris Hemsworthin kulmakarvojen vaalentaminen ensimmäiseen Thor-elokuvaan. Mietimme niihin aikoihin, että Thorhan on blondi! Hänen täytyy olla vaalea! Chris Hemsworth oli mahtava ja hoiti homman, mutta parissa kohtaa elokuvaa en voi olla miettimättä, että voi luoja, pakotimme tuon kaveriraukan hitto vie värjäämään kulmakarvansa! Se on naurettavaa!”, Feige sadatteli.

”Nykyään voin jo nauraa asialle, koska Hemsworth on Thor, eikä hän tarvitse pitkiä hiuksia tai viittaa tai vasaraa tai kahta silmää ollakseen Thor”.

Ensimmäisen Thor-elokuvan jälkeen Chris Hemsworth on nähty Thorin roolissa The Avengersissa (2012), Thor: The Dark Worldissa (2013), Avengers: Age of Ultronissa (2015), Doctor Strangessa (2016), Thor: Ragnarokissa (2017) ja tänään ensi-iltansa saavassa Avengers: Infinity Warissa (lue arvostelumme täältä).