UUSIMMAT

HBO Max ei ole ainoa, joka säheltää – Suomen uusimmasta suoratoistopalvelusta puuttuu jaksoja ja jopa kokonaisia tuotantokausia

24.05.2022 16:09 Muropaketin toimitus

Edes monet BritBoxin nimekkäistä sarjoista eivät löydy palvelusta kokonaisuudessaan, vieläkään.

HBO Maxilla on ollut ongelma tuoda uudet jaksot ja sarjat palveluunsa lupaamallaan aikataululla, kuten yhä puuttuva klassikkosarja Alf osoittaa. Mutta HBO ei ole yksin ongelmissa.

Huhtikuussa avautunut BritBox kärsii nimittäin yhä monista puutteista, vaikka palvelu avautui jo kuukausi sitten. Kuten vinkkijutussa aiemmin kerroimme, monia palvelun hittisarjoista ei löydy BritBoxista kokonaan, eikä puuttuvia jaksoja ja tuotantokausia ole vieläkään lisätty.

LUE MYÖS: BritBox on nyt avattu – Viisi brittikomediaa, jotka kannattaa katsoa ensimmäiseksi uudesta suoratoistopalvelusta

Esimerkiksi kulttisarja The Office ja samojen tekijöiden mainio komedia Extras löytyvät palvelusta ilman molemmat sarjat lopettavia erikoisjaksoja. Niiden tarina jää siis kesken.

Musta Kyy eli Black Adder löytyy puolestaan vailla toista tuotantokautta, eikä siitäkään ole jouluspesiaalia saatavilla.

Vielä huonommin menee sketsisarjalla A Bit of Fry and Laurie, jota löytyy edelleen vain yksi tuotantokausi (järjestyksessä toinen). Myös komediaklassikko Pokka pitää on edustettuna vain kolmella kaudella, vaikka sarjaa tehtiin viisi kautta ja kaksi erikoisjaksoa.

Lisäksi palvelusta löytyy esimerkiksi omaperäinen dekkarisarja Ashes to Ashes, mutta ei lainkaan sitä edeltävää sarjaa Life on Mars, joka on siis osa samaa tarinaa. Selvää on, että uuden palvelun tarjonnassa on melkoisia puutteita, eikä kuukaudessa ole tapahtunut mitään parannusta tilanteeseen.