Historian pahimmasta Star Wars -kolarista on kulunut kaksi vuotta – Nuoren Han Solon näyttelijälle ei kuulu nyt järin hyvää

14.01.2020 06:01 | Muropaketin toimitus | 2

Harva oli kuullut Alden Ehrenreichista ennen kuin hänet kiinnitettiin nuoren Han Solon rooliin vuoden 2018 Star Wars -elokuvaan. Coenin veljesten elokuvien ystäville näyttelijä saattoi kuitenkin näyttää tutulta.

Alden Ehrenreich esittää keskeistä roolia Hail, Caesar! -elokuvassa (2016), jonka TV5 esittää tänään kello 22.55.

Muita nimekkäitä näyttelijöitä elokuvassa ovat Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Frances McDormand ja Clancy Brown. Hollywoodin kultakauteen sijoittuva komedia kertoo yhdestä kiireisestä päivästä unelmatehtaan kulisseissa, kun suuren elokuvastudion pomo saa koko joukon ongelmia ratkottavakseen.

Muropaketin arviossa Hail, Caesar! sai kolme tähteä viidestä:

Coenin veljekset huvittavat itseään Hail, Caesar! -elokuvalla

Jos Solo: A Star Wars Story olisi menestynyt, olisi se voinut toimia hienona ponnahduslautana Alden Ehrenreichille. Näin ei kuitenkaan tunnetusti käynyt; Solosta tuli Star Warsin historian pahin floppi, joka tuotti Disneylle pahat tappiot.

Solon ensi-illan jälkeen Alden Ehrenreich on esiintynyt vain Brave New World -tv-sarjassa – eikä yhdessäkään elokuvassa. IMDb ei myöskään listaa Ehrenreichille yhtään tulevaa projektia. Tilanne on siis jenkkinäyttelijälle melko synkkä. Eihän sen näin pitänyt mennä…

Keskustelu

Mikä hulluinta, niin tämä Solo-elokuva on paras näistä uusista Star Wars elokuvista.

Rommirusina02

Mikä hulluinta, niin tämä Solo-elokuva on paras näistä uusista Star Wars elokuvista.

Komppaan. Ainoa SW pitkään aikaan josta on puuttunut kaikki typeryydet ja juonikin on ollut ihan siedettävä, eikä pelkkää vanhan kertausta uusilla kuorrutteilla.

Muropaketin uusimmat