Hollywood on yhä sikoja täynnä – Bryce Dallas Howardille tarjottiin Jurassic Worldista pienennettyä palkkiota ja sitten vielä vaadittiin laihduttamaan

23.09.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Colin Trevorrow piti Bryce Dallas Howardin puolia studion vaadittua häntä laihduttamaan Jurassic World: Dominion -elokuvaa varten.

Hollywood osaa olla edelleen naispuolisille työntekijöilleen varsin toksinen paikka. Jurassic World -tähti Bryce Dallas Howard paljasti aiemmin, että hänelle maksettiin huomattavasti pienempää palkkaa kuin miespuoliselle kollegalleen Chris Prattille.

Tuoreessa haastattelussa Howard paljastaa, että häntä pyydettiin laihduttamaan ennen Jurassic World: Dominion -elokuvan kuvauksia, uutisoi Variety. Väite tuntuu tavallisesta katsojasta käsittämättömältä, etenkin kun ottaa huomioon, että Howard on vartaloltaan varsin hoikka.

Ohjaaja Colin Trevorrow kuitenkin ryhtyi pitämään näyttelijänsä puolia asiassa.

“Minua pyydettiin olemaan käyttämättä elokuvassa luonnollista kehoani. Kolmannen elokuvan näyttelijäkaartissa oli itse asiassa aika paljon naisia ja Colin tunsi vahvasti tarvetta suojella minua, koska keskusteluissa tuli taas esille sama asia, että heidän pitää pyytää Brycea pudottamaan painoaan”, Howard kertoo.

“Colin sanoi, että tällä planeetalla on monenlaisia naisia ja myös elokuvassamme on monenlaisia naisia. Pääsin tekemään monia omia stunttejani, eikä se olisi ollut mahdollista, jos olisin ollut laihdutuskuurilla”, hän jatkaa.

Alkukesästä julkaistu Jurassic World: Dominion on Yhdysvalloissa jo saapunut suoratoistoon. Suomessa digitaalinen myyntiversio tulee saataville lokakuussa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Jurassic World: Dominion on ontto, kömpelö ja hölmö jättielokuva