UUSIMMAT

The Office -tähti Ricky Gervais on valmis uudeksi James Bondiksi, mutta ehdot ovat tiukat – ”Martini on ihan paska juoma”

01.10.2021 13:01 | Muropaketin toimitus

Uudeksi James Bondiksi on ehdotettu tähän mennessä naispuolista, homoseksuaalia ja tummaihoista näyttelijää. Hinku uudistaa ikonista hahmoa on siis kova.

The Office -tähti Ricky Gervais, 60, on heittänyt ilmoille hyvinkin radikaalin tavan uudistaa James Bondia: hänethän voisi kiinnittää salaisen agentin rooliin.

Saattaa tosin olla, ettei sopimusta studion kanssa synny, sillä Gervaisilla on hyvin tiukat ehdot rooliin lähtemiselle.

”Voin olla seuraava James Bond, mutta en kyllä ala juoksennella ympäriinsä, enkä tee töitä iltapäiväneljän jälkeen. Ja ei mitään Martineja. Se on ihan paska drinkki. Ja niin, minun Bondini on kotoisin Readingista ja kiroilee paljon”, Ricky Gervais listasi Twitterissä julkaisemassaan viestissä, jonka kuvassa hän on pukeutunut smokkiin viime vuoden Golden Globes -gaalassa.

Kuka ikinä James Bondin rooliin kiinnitetäänkään, ei uutta näyttelijää paljasteta vielä tänä vuonna.

”Emme ole miettineet asiaa lainkaan. Nyt on Danielin aika saada juhlia parrasvaloissa. Alamme miettiä tulevaa vasta ensi vuoden puolella”, Bond-tuottaja Barbara Broccolli ilmoitti hiljattain. Väitettä on hieman vaikea uskoa – varmasti tuottajilla on jotain suunnitelmia jo jatkon varalle – mutta julkisuudessa ei tietenkään kannata pulista kaikkea.

LUE LISÄÄ: Jokainen uutinen seuraavasta James Bondista on perätön ainakin tämän vuoden ajan

Haluaisitko nähdä Ricky Gervaisin Bondin roolissa?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat