UUSIMMAT

Joko uusi James Bond on löytynyt? 007-elokuvien tuottajat kertoivat, mikä on tilanne nyt – ja heittivät ilmoille yllättävän ehdokkaan

27.06.2022 09:14 Muropaketin toimitus

Daniel Craig jätti James Bondin viime syksynä palveltuaan salaisena agenttina 15 vuoden ajan.

Vaikka uudesta James Bondista huhutaan internetissä ahkerasti, ei Daniel Craigille tosiasiassa ole vielä löytynyt seuraajaa. 007-elokuvien tuottajat Barbara Broccoli ja Michael Wilson vahvistivat asian vastaanottaessaan Brittiläisen imperiuminen ritarikunnan arvonimet Buckinghamin palatsissa viime viikon lopulla, Yahoo! Movies uutisoi.

Juhlallisuuksien keskellä Broccoli ja Wilson vitsailivat, että palatsista olisi löytynyt erinomainen uusi näyttelijä James Bondille, jos tämä vain olisi ollut vapaana: arvonimet myöntänyt prinssi William, joka tunnetaan myös Cambridgen herttuana.

”Hänellä on valitettavasti muuta tekemistä, mutta hän olisi täydellinen kanditaatti Bondiksi ja täyttää kaikki vaatimukset. Sääli ettei hän ole saatavilla, joten joudumme jatkamaan metsästystämme”, Broccoli hehkutti 40-vuotiasta Williamia.

Kun tuottajaduolta kysyttiin suosikkia kaikista Bond-elokuvista, kuului Wilsonin vastaus seuraavasti:

”Pidämme kaikista niistä. Löydämme jotain hyvää jokaisesta elokuvasta, etenkin kun erilaiset näyttelijät ovat tehneet upeaa työtä. Mielestänne jokainen Bondin näyttelijä on tehnyt vähintään yhden ilmiömäisen elokuvan, ellei peräti useampia”.

Vielä ei ole tiedossa, milloin seuraava 007-elokuva julkaistaan. Pierce Brosnanin Die Another Dayn (2002) ja Daniel Craigin Casino Royalen (2006) välissä kului peräti neljä vuotta, ja vastaavaan odotukseen lienee syytä varautua nytkin.

Uutta elokuvaa odotellessa vanhat Bondit voi katsoa suoratoistona Elisa Viihde Viaplaysta, myös 007 No Time to Dien.